Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Monday, May 20, 2013

+-+= PERASAAN YANG BERCAMPUR +-+=

first aq nk sampaikan. betapa kecewa nya aq dengan kau. SELAMA NI AQ SANJUNG KO! tp sekelip mata kau lupakan aku.. yuppp pada awal nya aq xleh terima. veryyyy disapointed! but aq terima takdir aq.. aku doakan yang terbaik buat ko.. ingat smpai mati aku ni tau.. 


KALAU KAU NAK CARI AKU, KO TAHU KAN KAT MANA.. KENANGLAH AQ DALAM DOA KAU.. AKU SELALU NMPAK-II KAU. RINDUUUU SANGAT!

Then aq kecewa juga dengan diri aku.. orang tak percaya aku x dpt tempat unuk IPTA. apa tah lagi aku. TUAN PUNYA BADANN! aku memang langsung x percaya yang aq boleh tidak berjaya.. tapi maybe bukan rezeki aku. tapii aq dah kecewa kan IBU DAN AYAH aq sekali lagi.. :(


KAKAK SELALU BUAT IBU AYAH SEDIH DENGAN KAKAK. KAKAK X TAHU NAK BUAT MCM MANA LAGI DENGAN DIRI AKAK NI.. IBU AYAH JUST DOAKAN TERBAIK UNTUK KAKAK KEYYY.. I LOVE YOUU <3

Aku juga jelesss tngok kengkawan yang lain BERSEMANGT GILA nak sambung studyyy! jeles sngat.. untung mereka2 semua nak pergi dah kan.. aku x tahu nak cakap mcm mana.. aku macam x rela nak pisah dengan korang, terutama kauuuu.. semoga jmpa lagi kawann. im hapy to heard my friends will continue their studyyy! happy sangat.. :Dkita hnya mampu meancang. ALLAH yang menentukan..bye semuaaa..

No comments: