i want to share something..

hurm ni na cite..cecite cecite..hee..
sy ni suka kumpulkan barang..lau sy da jatuh ati kat something tu..sy akn terus mncri dan membeli untuk cukup kan koleksi2 sy..sy ni suka kumpulkan jam..jam tangan tau buka jam dinding..sy suka kumpulkan gelang,bag,brooch,kasut,novel dan yg pling sy syng dan xkan prnah tnggal 1 bulan majalah DARA.COM..

ni la koleksi jam2 tngan sy..

tp yg 4 ni la fav. sy..casio dan BUM ori tau..
hurmm bru 4 gelang sy kumpulkan..
hah!!ni fav sy..sy giler brooch..ada lg..tp x amik gmbr pon..lau ibu sy belikan..sy akn jg die baik2..

hurm ni koleksi beg sy..setahun mybe 2 kali sy akn beli the new one..


hah!!lau majalah ni setiap bulan ana p beli lah..suka giler baca majalah ni..
















p/s:xde niat nk tunjuk2..mahu share saje.. 

Comments

ceK-Sitie said…
pinjam jam 1 , hihi
Ericca said…
weh cam ner nak jadi followers ko hah....bingung aku....weh jadi followers kat blog aku tau....
salam
farahanizainal said…
cik-sitie:HAHA..nk pinjam..bleh3..ngeee
farahanizainal said…
ericca: cuba ko tngk btol2 kat blog aq ni..kat sebelah kiri ko..

Popular posts from this blog

kay AF 9 = anuar zain

Rindu

Tasik Galilee