Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Saturday, January 12, 2013

Zaman sekolah

salam.. sudah lama x update ini blog.. apa khabar semua? sihat tak? farah harap semua sihat sgt sngt.. 

farah semakin busy lately ni.. so bila ada masa skit farah akan habis kan masa dgn trmenung .. and on that time seriously i miss my fiendsss.. my best friendss, my classmates .. miss you all very much!

if the time can retun back.. but it will not happen.. wake up farah! life must go on.. u was grow up..seriously aq rindu korang gila gila.. hahaha.. gila x?? krikk kriikk..

hidup sebagai "pelajar universiti" ?? huuuhh susahh kut.. lecturer ajar x mendalam sngt.. dia pikir kita dah besar dah faham smua tu.. nasib baik ad kelas tutorial.. dah lahh tuto nya handsome! Encik Aiff! hahah.. gatal! 

ermmmm bila aq masuk kelas aq aq selalu berharap kwn kwn 5 bestari aq ada.. all of u.. i damn miss u friends! boys yg selalu melawak bila kelas agama islam : Hakim, Farhan, Ejam, Daus, Haikal Azim, Haikal khalid, Farid, Hariz, azman.. girls yg seriouly gila gila! hahaha

kat uthm aq serious trperanjat bila tngokk lelaki lagi ramai dr pompuan.. dalam kelas lelaki lagi teruja lagi semangt belajar.. lelaki selalu jawab soalan kat depan.. lelaki ebih pndai dr girls! huuuhhh debakkk! krikk krikk..

kawannnn jgn pernah lupa aku tauuu.. love you <3

"terlajak perahu boleh di undur terlajak kata badan binasa"

"berpikir lah dulu sebelum berkata kata kerana takut dilaknat Allah.." 

No comments: