Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Monday, January 14, 2013

siang kala

Assalaualaikumm.. pagi hari mengupdate blog.. iyelah maklum lah sorang sorang dalam blik kan? Intan dgn Akie ada kelas pagi ni so i am alone now.. nasib baik ibu bekal kan his lappy and broadband.. tak tahu mcm mana nak blas jasa ibu dan ayah.. theyy sacrifice a lot for me.. their moneyy, their time , their energyy untuk kesenagan kami adik beradikk!

i am proud to be daughter of Tuan Hj Zainal and Pn Hjh NoorHasimahh.. theyy are my everything.. 
u know what first time when ayah said he wants me to stay at hostel . i really said and dlm hati aku i said that "sampai hati ibu ayah antar kkak kat sini, kkak terseksa tahu?" huuuh but then i start to realise that smpai bila aq nak jd anak manja .. rightt? one dayy ill maybe ill go more far from them..

errr what did we studyy in Pra-Diploma UTHM?? we studyy 5 cost or subject.. Algebra, Calculus, Science Engineering, Teknolog maklumat , and Englishh..
the cost that i really like is Teknologi maklumat because belajar nya hadapp computer kot! mmg syokkk habis.. and i also like Science engineering not bcoz the lecturer is my mom's chilhood bestfiend.. but it bcoz that subject is ohsemm .. maybee! 



kepada dia thanks sebab sayang kan aq walaupun siapa je aqq.. yeahhh aq sedar je siapa diri aku.. hehe.. thanks tau! kahkah.. krikk krikkk

 btw heyyy ex 5 Bstari rinduuu hangpa semua lah.. hesyy xde pengganti lah korang semua..the loya loya burkkk lelaki lelaki.. keprihatinan mereka smua.. rindu belajar dgn korang .. kelas BAHASA MELAYU and kelas PENDIDIKAN ISLAM.. kahkhh.. aq ingt dialog hakim bila Pn Elmy selalu puji aku dia ckp aq ni sebenarnya cantikk walaupun gemukk and hakim said " saya nak dia tp takut dia x nak saya" that dialog is really funny lah hakimm! hahaha.. 


No comments: