Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Thursday, October 25, 2012

will gonna miss you friends..

Assalamualaikum.. happy Aidil Adha !! ermmm tergerak hati actually nak tulis blog ni.. minda kata x payah! tp hati suruh jugakk! HAHA.. bukan apa kira minggu ni minggu last before kita melangkah ke medan perang..

andai nya aq tersungkuur di medan perang tak sempat nak ucapakn rsa sayang ni kat korang! errrr -,-'' tp andai pulak aq berjaya di medan perang takut trlupa diri.. iye ke?? takut nnt aku dpt belajar kat luar negara.. ITALY ke, Mesir ke? awwww.. *cute face

ehh btw i wanna to say thanks a lot to Nazifa for editing my blog.. veryy appericate..


Graduation day is our last event for this yearr.. right? but it does not mean our friendship will the end..i really sure after this we must be busy with our activities.. aku dgn activityy meredah dunia! melancongg! so i really hope after this we can hang out together2 and having a cup of tea.. kalau sudi.. 

here are some photos between me and my friends.. dear friends,althought there is no photo u here.. but u are always in my heart.. insyaAllah.. awwwww..













Farid suka belanja aku! kan? haha.. dahlia kongsi cerita sama sama.. haha..shuuut


















and 21st november is our last event together. i am going back home and think about all of u.. im sure i will miss u all.. errrrr jujur! serious! this is not a joke..

lihat saje telatah mereka.. mereka trnyata trsngt happy dgn hari graduasi tu.. abang semua segak bergaya, kkak semua sopan berbaju kurung,, 





Yanie,thanks for ur help.. aku akan ingt bad moment ni..

5 BESTARI ALWAYS IN MY HEART,.. InsyaALLAH..
 AZMAN,HARIZ,FARID,HAIKAL,MIRA,HISMAWANI,AIN,WANI LATIF,FATIN,ECAH,TASYA,NABIHA,AQILAH,AZLINA,SHIMA,SYIKIN,HAKIM
,SAIDA,ATIQAH,DAHLIA,YANIE,PAAN,HAIKAL,DAUS,EJAM.

KATE MIDELLTON? pffftt thanks dgr cerita aku! 



DANIEL SYAKIREEN.. BFF selama nya okeyyy.. hope we can see again after this..GOOD LUCK!

 huuuuhh 3 malam kot i try to finish this post. alhamdulllilah siapp gakkk.. ermmm the time is runnig so fast..
i hope i can see u again after SPM.. lepaking,watching, and everything..

aku nak sngt study kat luar negara... korang jugak kan?? so i wish all succes to all of.. semoga soalan 2012 ni senang..

"Ya Allah ko bantulah aku,kawan2 seperjuangan ku .. ko ingt kan lah apa yg kami lupa, ko permudahkan lah urusan kami.. sesungguhnya kami telah berusaha.. maka ko bagilah kami straight A.. ko ampuni lah dosa ibu bapa kami.. ko panjang kan lah persahabatan antara kami semua.. "

amiiin aminn ya rabbal alamin..

love you,
NurFarahani bt Zainal

hubby and saida.. maaf aq dah masuk kan gmbar korang.. im really sorry.. =D











No comments: