Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Sunday, January 22, 2012

Dear Raihana Fateha

Assalamualaikum, i have been long time not updating my beloved blog.. mcm biasa la kan.. busy dah naik skola ni.. Ini belum lg dgn klas tmbahan nya lg.. semua ckgu ckp apa apa kelas tmbahan kita bincng lepas RAYA CINA!! di kesempatan ini fara nk ucap kan GONG XI FA CAI !!


errrrr siapa Raihana Fateha dlm memori fara?? errrrr =.='' ..she is kind person im know in laman sosiale Muka Buku! walau pun kami x kenal, kami x penah face to face but i know that she is kind person!! 

kami kembali rapat setelah sekian lama x bertegur.. this is first die tegur fara.. HAHA.. fara baca post die kat page fara.. fara terpernjat.. errrrr HEBAT KE AQ?? smpai die habak mcm ni.. k wondering..

xde kaitan apa apa pun picture ni.. LOL


i love what she say! im agree with their words!! bab yg THE CUTEST tu fara anggap fara just biasa biasa je.. x bangga pun.. cuma perkataan ALHAMDULLILAH fara ucap kan.. 


sekali lg die post kat page fara when im change my default .. HAHA.. she awessome girl!! errrr dear ingt nak curi pic awk td.. tp awk dah blog.. k sedih... :(

THANKS BECAUSE U WANT TO FRIEND WITH ME NANA !!!

1 comment:

Raihana Fateha said...

A special post just only to share about me. Ya Allah, so shy :') Thanks Farah. Sangat-sangat terharu ni okayy :'D