Tengku Sophia ??

 salam.. urmmmm isu Tengku Sophia ini amat popular di TWITTER..
Beliau menghina Islam.. dan negara kita sendiri Malaysia.. Malaysia ditukar kan kepada MALAYSIAL..
Sape yg x marah kot.. 

malas nk beri komen apa-2.. just bca je la ye.. fara bukan nak besarkan isu ni.. just untuk memberi pedoman dan pengajaran kepada kita umat ISLAM..










p/s: x ada niat nak besar2 kan cerita ni tp kalau korang bila ISLAM dikutuk mcm mana rasa nya.. marah kan?

Comments

Citer terbaruu :> Orang kata itu fake account dia. Yang betul Im tengku Sophia.
farahanizainal said…
syakirah izwanie : tahu Im Tengku Sophia itu ada follow sy.. tp mcm pelik.. xtahu la both of that acc real ke x.. hnya mmpu berdoa smoga di buka pintu hati nya..

Popular posts from this blog

kay AF 9 = anuar zain

Rindu

Tasik Galilee