Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Friday, December 9, 2011

Td msg best friend kat DUNIA MAYA saya.. die kata die tengah happy.. sbb die tngok result die online dkt LAMAN SESAWANG.. k ayat die mmg skema.. fara pon mintak la link laman sesawang die tu.. ini die ----> LAMAN SESAWANG tu..

fara pon immediately la cari kat google search!! msok kan no IC.. terus keluar nama yg glamour lg sedap ni..

yeaaahhh sy sekola SMK Tun Ismail.. nape? skola tu x bagos ea?? oooo .. yg kali tengok la dulu keadaan sebenar baru ckp.. jgn cpt nk hukum je.. marah ni! HAHA,,


yeahhh ni la result fara..

yeaahhh exctly im very sad with my sc sub. its really dissapointed.. waaaaahhhh why this happen?? mcm mana na cek nak dpt markah yg best ni??

iye sy tahu korang pndai.. result sy teruk.. sbb sy asyik MUKA BUKU je.. fuuuuuuhhh =.=" ..
salah diri sendiri jugak kan.. tp sy really tabik dgn Aida Zakaria .. she is really awessome.. result awk mmg gempak la.. k jeles =.='

fuuuhhhh tp nak buat mcm mana kan,,.. bnyk ckp pon x boleh .. benda da lepas.. past is past.. jyeaaahhhh but I'M REALLY DISSAPOINTED WITH MYSELF =.="

andai saje bisa fara bersuara.. nak je fara ckp fara da berusaha sedaya upaya untuk IBU & AYAH.. fara da berusaha nk tunjuk kan rsult yg best kat ibu dan ayah.. tp result ni mmg hampeh!! +.-



tp fara akn buktikan SUATU HARI NNT fara akan berjaya.. walau bukan berjaya dlm SPM sekali pon.. Itu azam fara.. okeyyy sory emo sikit,, :'(

Kegagalan bukan bermakna anda tidak mencapai apa-apa.Ia bermakna anda telah mempelajari sesuatu.


jeles dgn ko abg!!! :P

p/s: PARENTS ARE EVERYTHING FOR ME!



No comments: