Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Thursday, December 29, 2011

Goodbye 2011.. Welcome 2012..

salam.. pergh tajuk mmg gempak ko.. yeahhh sempena tahun baru kita pon kena la bukak buku baru.. bukan kasut baru, beg baru, baju baru, pencil case baru and so on la.. kita juga kena la bukak buku baru kan??
yeah next year a difficult year for me!! SPM Sijil Penilaian Malaysia.. WHAT??? bak kata kawan sy lama lama kita kena hadap juga SPM tu.. lari mcm mana pon tetap kena amik.. kecuali mati.. :D

my sweet memories sepnajang 2011 mestilah yg mmbawa makna dalam hidup fara.. 

 yeaaahhh kami satu team Spell it Right but in Jawi.. yeaahhh we are awessome!! dpt no 1 kot..teringat masa nak amik hadiah atas pentas.. semua kawan2 lelaki jerit kak long kak long nak sikit.. haishh menyibuk je dieorng ni!! kak long?? HAHA.. nama samaran!! xD


 satu lagi anugerah berjaya sy dpt although saguhati no4 but it really meaningful for me.. and i get RM 50 for my cerpen "Kerana Semambu" .. korang nak baca?? sila dpt kan majalah Manggis.. dlm nya terdapat cerpen sy.. muahahahaha..

tahun 2011 juga la sy berjinak jinak mengendalikan bisnes online sy.. sy jual pin bunga dan shawl.. bersama sy punya pekongsi pekongsi sy.. aisyah,tati, dan c-dah..

wohoooo first time skola kami mengada kan trip to singapore untuk mengerat kan hubungan 2 negara ini.. ke Singapore.. syok doh!! prg dgn family kureng sikit tp prg dgn FRIENDS lagi syoook!! 

 yeaahhhh my belove family,and friends!!

yeah finally ni la apa yg sy belajar sepnjng 2011.. fail?? yeahhh kegagalan itu ada lah satu batu lonjatan utuk kita terus bangkit menerus kan hidup dan mencapai cita cita..

 ni penutup untuk 2011.. pasni nk g holiday kena lah tunggu SPM the END!..


2012...


study hard?? study smart?? errrrr aq nak kena yg mana satu ea?? study hard nnt lau pressure sngt takut bunuh diri.. study smart.. tp x smart2 juga.. =.+""


soory lukisan ni cantik sngt kan?? cakap cantik cepat! lau x fara terjun!! 

i want to say Assalamualaikum to 2012.. hope this year it will make a meaningful for me.. yeahhh for me!! SPM!! i will do my best!! jyeaah my best! not ur best! k mengarut!

akhir kata jadikan kegagalan kita yg lepas sebagai pengajaran kepada kita untuk terus maju bukan sebagai pengahalang kepada kita !!

Assalamualaikum semua...

2 comments:

Tara Asrar (NEW) said...

Happy New Year :)

farahanizainal said...

tercari cari butang like! HAHA.. thanks tara!