Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Friday, September 9, 2011

kembali semula..

salam.. hye smua.. urmmm da lama kan fara x update blog ni.. sory sngt2.. nk kata busy x la sngt.. cuma x tahu nk story mory apa.. sory? #mcm la ada orng sngt nk bca blog ko ni farah! ko x femes la!

urmmmmm peh ari tu lgu raya skrng ni lagu jiwang.. eh!ni bkan lagu orng mati tau.. ini lagu JIWANG ma.. HAHA.. urmmmm tngok korng smua cter psal raya.. mcm bessh je kan post psal raya.. tp raya fara thun ni dsmbut biasa2 saja..iye seriusly! x caye? xpe.. :(

HAHA.. pg2 raya.. adik sedara la ni main snap je..heeeee "D
ok! ignore je muka sy tu.. sy x secantik awk pon.. >.<
my family is everything to me..



asal dr kmpung!

ok la ni je yg fara mampu update.. raya da nk msok 2 mnggu da bru nk update kan? HAHA.. 

#lau nak tngok bnyk lg sila la ke facebook fara.. thanks.

No comments: