Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Sunday, September 25, 2011

A 'Fine' Country I

hey!! salam.. da lama x update ini blog.. da berhabuk da.. urmmmm x sempat nak update blog sekarang ni.. busy sngt2.. lg2 nk final exam ni.. ish! lg la busy.. ermmmm ada sape2 rndu fara?? #ok sy x femeussss mcm korang!! 

Sabtu,24 Sept-kami pergi ke Singapore.. dr skolah kami bertolak dlm pkul 6.30.. kami smpai ke Singapore dlm pkul 9 lebih mcm gitu la.. #ehhh!! asal mcm tulis laporan je ni.. ish3.. 
sory2 tetibe plak nk tulis laporan.. ok! continue> kami smpai ke sana dalm pkul 9.. kami amik kak nora kat Jurong.. she is our tourist guide.. she a very cuuute.. die mcm sy! weeeee pic die nnt fara tunjuk ye..  our first destination is science cnter.. 

eleeeh buat muka comel la~ ^_^ tp sy mmg comel.. mata ke atas tngan ke dada

sy x faham apa motif sy buat muka mcm tu! k singa!

ermmmm then kami smua ke galeri cokelat.. kat sini gmbr nya fara lom dpt upload lg.. xpe t dpt jgk kter tngok ye.. urmmmm then kami ke Arab St. bg mnunaikan solat zohor.. peh kat Arab st bnyk gler pashmina.. nk je beli smua tp ayah da ingt kan "jgn abis kan plak duit tu" HAHA.. trus x jadi beli.. kat Malaysia pon bnyak kan..

love this picture very much!! belakang kami tu Masjid Sultan..
tadaaaaa! fara bertukar wajah,, weeeee :D -at China Uptown
masa ni kami kat China Uptown .. peh!! mata juling.. bnyk glerrr brang murah2 kat sini.. da pnat shoppng!

kami chomel kami lawoooo! HAHA.. kgurau.
kami sahabat baik! k ignore apa yg korang nmpak.. perut sy ada 3.. weeeee =.= maluuu.

ish! apa la mak jemah nk ckp ni.. bising btol mulut die ni kat sana...

kami shoppng gempak2 tp bajet2 ... HAHA

kami bersama smpai ke Merlion.. fuhhh penat KOT..

muka penat yg dipaksa untuk senyuuuumm,,HAHA

kami sudah mula penat.. tp still senyumm :)

k la t fara smbung lagi dalam II post ye..

No comments: