Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Saturday, August 13, 2011

Rindu serindu-rindunya

eceeeewaaah tajuk x leh nk blah je kan..jiwang la MINAH ni..heeee :D
 salam..hye all blogger..have a long time fara x post something..hurmmm xde story yg fara nak citer..wooooaa pejam celik pejam celik da 2 minggu kiter puasa.. #ok jgn tnya fara puasa ckup ke x# biasa la kan pompuan..

hurmmm korang mesti tnya fara rindu sape kan??hehehe..ok kornag da pikir lain..Fara xde BOYFRIEND ok..
mcm ustaz fara ckp boyfriend girlfriend ni x kekal.. sbb apa fara ckp mcm gitu?? sbb nya..

tngok!! boyfriend or girlfriend will be end by words 'END' ..

 ustaz ridzuan ckp lgi lau kiter syg family kiter die akan berpnjangan sbb nya

the word family end by word 'ILY' means I love you..so renung2 kan dan selamat beramal..ceeewaaah ayat nak vogue..hurmmm ok straigt to the point la kan..

exctlay fara rindu nak pergi Madinah dan Makkah al-Munawwarah lg..ayah ckp sape yg da perg sana Allah akan seru2 nama kita supaya kita akn jejak kan lg kaki kite kat sana..hurmmm i really miss to go there.. :(

semasa kat sini hati fara sentiasa tenang..tenang setenangnya..


hurmmmm adoh!! da kol 3 pg la..k la t fara smbung lg ye..the next post fara akan kongsi tentang apa berlaku kat sana..bnda ajaib trjadi kat fara..nk share je.. :)

p/s:don't forget to read my next post..

1 comment:

cik bihah said...

datang singgah sini ;)