Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Friday, July 8, 2011

salam..

salam semua!! hurmm da lama fara x update ini blog maa~~ *aik asal speak cina ni?*

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

hurmm excly fara x tahu nak ckp apa malam ni..hurmm fara exctly nya busy skit sbb ada BISNES kecilan yg x berapa nk dpt sokongan tu ~.~
hurmm extcly kan untung lah sape jd dak cntik kan..lau die cntik smua baju die leh pakai..die leh la berfesyen.. muslimah terkini..

tp secantik mana pon,mestilah ada jugak kekurangan kan.. iye la manusia smua x SEMPURNA.. sbb tu lah ada pepatah BAPAK SALEH kata " DON'T JUDGE A BOOK WITH ITS COVER" iye la dah mnjdi lumrah manusia suka yg CANTIK..tp lau nak memilih pasangan pulak jgn lah terlalu ASYIK mencari yg cantik dan hensem, sdngkan merka jg tidak smpurna jua..

hurmm aq selalu berharap agar bila aq bangun pagi je aq kelihatan cntik..kurus.. hurmm tp apa kan daya.. tp aq suka berfikiran POSITIF!! bkn smua bnda kter leh dpt di dunia ni..

however,, just be ur self where ever u are.. i follow~~ HAHA ..

bermimpi berharap AKAN DATANG aq akan jd seperti ini..
ramping gitu!!sy tahu nonsense..=.=

p/s:post ni tiada kena mengena kpd individu mana2 ye.. peace yawr!!

1 comment:

husnul.laili said...

hey sayangs ! actually tak perlu semua tuh fara.
as long as fara happy enjoy your life wukey. hee.
kadangg kadangg orang cantik dan kurus tuh diaa orang semuaa nak nampak berisi.
percayalah akak.
akak dah nampak orangg orangg macam ney.
siap mintak tips untuk berisi segala.
ouh. you know what dear?
akak jugaa pernah digelar 'si gemuk pendek,gemok tak cantikk.'
kecik hati,sakit hati dan rasa down sangat masa tuh.
tapi kan dear. lepass tuh buat akak terfikir.
'hey ! why should i care 'bout them?elle. palingg palingg pun orang yang cakap cm tuh kat aku jeles bebeno dengan aku. HAHA.
tak pentingg langsungg lah nak fikir fikir ney. sbb tuh semua makin buat aku down. yang penting aku mesti jadi diri aku ! "
tuh yang akak fikir. positive area is always needed dear. no matter what happens you must be yourself.
tak perlu rasa tergugat bilaa nampak orang cantik sbb kitaa pun cantikk ! HAHAHA.
akak sukaa awakk. ((: *no. bukan yang perempuan sukaa perempuan tuh lah sayangs ! hee.
serius. caraa awak pakai shawl and dressing make me " ouh men! she's amazingg !" heee.