Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Thursday, June 23, 2011

rindu nak duduk kat kelas A

salam..hurmm x tahu la knpa skrng ni mcm x smangat nk belajr..ada kah faktor persekitaran memainkan peranan penting??

adoh!! sedih sngt biler nk dikenang kan..KENAPA? KENAPA?? bukan nk berlagak tp ini mmg realiti aq dri skola rendah dduk kat klas pertma jek..tp biler form 4 ni aq tercmapk di kelas ke 2 mana lah ati ni x sayu..MANA ZAMAN KEGIMALANGAN AQ?? biler aq tngok dak2 kelas no 2 ni lain sngt dgn dak2 kelas no 1..hurmm itu yg makin la makin meluntur kan smangat aq ni..

" Ya Allah,ko bantu la hamba mu ini.."

kalau  bole aq nk masok semula ke 4ARIF..please..aq x nak aq duduk kat kelas 4bestati ni bg effect kat aq punya result SPM..tngok akan kelakuan budak2 nya..
p/s:hurmmm lau ada yg x suka aq post ni..maaf tp ini la yg aq rasa kan skarng.. :(

No comments: