Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Wednesday, June 8, 2011

macam2 skrng ni..

salam..hurmm kali ni nak post something else..hurmm mcm2 terjadi skrng ni..dgn isu budak bangga bler tiada DARA..but aq x nk komen yg tu..nnt aq pula yg di komen..however Adinda Evans(didn't know her real name) apa jua yg anda lakukan always remember Allah..without Allah tiada la kter di muka bumu ini..bler awk pkai tudung..Alhamdullilah tp bkn kerana mreka yg mngkritik awk tp krana Allah..manusia pernah melakukan kesilapan..and we will never be perfect..remember that..

_______________________________________________________________________________

ok..after isu that..i have read one blog..amal sweeto's mahu komen apa yg awk post..heee..hurmm it about video PREMA YIN..hurmm i also was read about this in newspaper..but i forgot newspaper ari apa..however watch first this video..



hurmm have u watch this video..hurmm kan pelik tu..walaupon PREMA YIN ni bukan islam kena la jg adab2 sbgai orng Islam..melalui pembacaan sy video ni dibawah arahan Gambit..why should he make video like this..Ya Allah x ke die pkir yg die ni dok kat negara Islam..x ke dia rasa yg die tu orng ISLAM..



However we do we must think Allah first..Allah yg Esa..then kena jgk la pkir masyarakat sekeliling..jgn la kter ni hidop bgaikan "katak di bawah tempurung"... x amik kisah perasaan orng len.. senang kata jgn jd SELFISH la..bkn jual ikan ye..


p/s:tp sape la sy juga hanya Insan biasa..




No comments: