Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Tuesday, May 31, 2011

tak faham..kenapa??

salamm..hurmm my new entry tday nk ckp..kenapa ye ada MINAH ni di buat facebook tp guna kan gmbr orng len..da bnyak kali la sy perhatikan die ni..last skali skrng ni dia leh guna pulak gmbr satu-satunya abg sy..mana la sy x HOT.. sakit je hati ni..pastu rasa geram sngt..aq pon add la die..then die x approve smpai skrng..


die jgk selalu sngt bertanya kbar kat ibu sy..die tnya rmai ke patient dtg klinik ari ni..
yg ibu sy ni x kenal, die pon layan je la..hish!! sape la MINAH ni..xde kerja ke nak dibuat..gmbr die smua gmbr orng len... x faham btol la..


sampai kan ada sis ni tnya kat sy..  sape sierra madre ni?? hish!!geram tol la dgn minah ni..

"kepada si pelaku 'sierra madre' baik ko p letak je la gambar ko,kenpa abg aq pulak jd mngsa??please la stop it!!"

so kawan2 lau die ni post kat wall hangpa smua jgn dok pi layan..senang2 je trus je BLOCK die punya fb..

hurmm nk ucapkan ribuan terimakasih kepada Asiyah Mangel kerana mengajar sis buat gmbr tu..HAHA..
peace la adik!!




2 comments:

faeqa mzin said...

die pompan eh ??hehee ......

farahanizainal said...

faeqa mzin>>xtahu la sis..rasa nya POMPUAN..