Pembuka Kata !!“Ketahuilah bahawa kesabaran itu akan mengubur aib-aib, ketabahan itu akan menjadi penutup bagi kekeliruan, dan kedermawanan itu adalah pakaian yang besar yang akan menutup semua kekurangan dan cacat."

Saturday, April 16, 2011

INSEP

hurmmm apa itu INSEP..hurmm aq pon x tahu nk terangkan apa tentang INSEP ni..cuma nk cecite jer,,
ari tu kami pengawas2 skolah ada kursus kepimpinan pngawas di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia..atau pendek nya UTHM..HAHA..saje je nk uji dri sndri sama ada ingt atau x apa itu UTHM..haha..hurmm nk dijadkan citer smua pngawas ni dibagikan kpd group2..
masa tu aq dtg lmbt jd x dpt la stu group dgn Afieqa,Aisya dan Ieka..HUHU..tp x pe lau aq x dpt group lain mcm mana la aq nk beramah dgn pngaws2 yg len..nama je stu skola tp x knal..heee..



hurmm nk dijadkan citer aq dpt group Kak Dayang..she is pretty girl..heee..seriusly..group len ada 2 facilatator..kami ada sorng je..so kak dayang ni sbq je la dgn kami agk nya..HAHA..



  
      



hurmm tp mmg aktvti yg kami jalan kan dr pg hngga petng mmg beeeeeeesssssst laa..!!!
get new experience...so last skali ni la group kami..
 

 
then kter orng jmpa lg kakak2 dan abg2 facilatator di Square One..tp dlm aktvti yg len la..nk jmpa mreka sngt..nah tngok ni!!!
 
 
p/s:merepek apa la aq ptng2 ni..

No comments: